söndag 30 januari 2011

looking through the looking glass.

....and i believe i lost my soul tonight..


jag har alltid sån jvla ångest efter en session.. människor, prat, möten, förväntningar, roller, diskussioner, roligheter, skratt, stoj.

glider så lätt in i rollen som den jag var.. och den lämnar mig lika ångestfylld varje gång. jag vill inte vara den personen som det känns som att jag spelar. men samtidigt vet jag inte om jag spelar den, om jag kanske är så. bara så fruktansvärt medveten om att jag känner mig mal place. annorlunda, uttittad, granskad och så svårt att passa in. känner mig så konstlad och fejkad. och jag får sån ångest. jag vill krossa spegeln så kanske allt blir bättre. lr kanske inte. om det inte är fejkad så är det ju så här det är..


take the bow...

...and curtain down..

ibland jag bara fy fan..

Milk and toast and honey make it sunny......

.......on a rainy sunday.

söndag.. veckans slut. älskar söndagar, söndagar är långsamma. som hetta sommardagar då man egentligen inte vill röra lr göra allt för mkt. sena frukostar med nybakade scones och tea. doften av nykokt kaffe och nyhetsläsning. katter och hundar är t.o.m medvetna om den slöa inrikting som söndagar har. oavsett väder.

idag är det födelsedagskalas för sessan. den stora 1-åsdagen var i fredags. ett helt år sen hon kom, a bundle of joy men samtidigt en knyte av oro, längtan, kärlek, förhoppningar, drömmar, omsorg. precis som alla barn är och ngt vi inte vill vara utan.


i övrigt så fortsätter min eminenta vecka med värk med tillbehör.. jeeej. inser som sagt att jag måste kontakta reuma men kan lätt säga att kontakter med läkare inte är min starkaste sida. well whatever.. skit i värken.. nu musik.. morgonpasset..

det här är den jag tänkte först..





men det bidde den här ;-)

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.