måndag 3 november 2008

name that tune...


...ber jag min man om.. och spelar upp ett gäng låtar från youtube. de flesta är ozzy-låtar. de allra flesta av dom tar han på introt. ngr enstaka blir första raden och en, i want you, tar halvtid in genom första versen. blir man irri? inte det minsta. karln är fasen inte som andra när det gäller black sabbath, ozzy, kiss och sweet. *skratt*... ja i princip all musik inom hårdrock, rock och div. 80-tals musik. samt en del till.

ojdå.. blev ett blogginlägg till i dag/kväll/natt. så det kan bli.. *flin*

so.. name that tune!

http://www.youtube.com/watch?v=-49noOAFsG8



"dansar aldrig nykter..."


...nej och inte blir det bättre om en hårdrockare är full och dansar. säg den hårdrockare som har rytm. oja, de kan sjunga och spela oavsett instrument. men kan de dansa? lr klappa takten?.. nope.. never seen one.... never in my life.

sett dom en efter en.. irl, i musikdvd, på tv och hemma.. och mkt få av dom kan verkligen inte få kroppen att gunga i takt till musiken. hur gärna dom än vill. även om brudvalsen är till ngn av ozzy's låtar så är det tveksamt om dom får till flytet över det bonade golvet till den graden att det kan upplevas som graciöst... *skratt*

nej.. insikten är väl att hårdrockare passar bäst till att nyttja stränga, trumskinn och stämband.. bilden av ozzy som rör sig till musik är en.. intressant upplevelse.. *ler*

nej våga att INTE stuffa headbangers, drakdödare lr vad fasen folk har fått för sig att kalla er/oss.




hårdrockare har nitar kring hjärtat
rundgång (becker/lindeblad)


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.