lördag 17 oktober 2009

oh my little pretty one, pretty one

.. you make my motor run, motor run....

denna låt är till gubben som är allt jag inte är. som tydligen står ut med mig oavsett vad, värk, surhet, egenyttig, ettrig och arg. dissa grabbsen på videon och bara lyssna på orden.



When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more.......

regardless....

...its still lefter of the left..

jaha.. så har man njutit live av en av de få män som får mig hysteriskt skrattande. så nice det var då. pablo fransisco och sitt sällskap kan verkligen få smilband att lyfta ett antal cm. och i vissa fall öppna upp hela jäkla reglaget på kärringen så hon vrålar spontant. inte alla män som klarar de.. även om många äro kallade så är det mkt få utvalda.

sen får det väl vara exakt hur galet som helst att slänga sig i bilen köra typ 27 mil norrut till "grannsstaden" luleå, för att sitta bänkad ngr timmar i kulturens hus. ja vad gör man inte för de sköna konsterna, kanske inte skurit av mig ngt öra än men fasiken vet.

pablo fransisco introducerades av min son för ett antal år sedan, tillsammans med freddy soto och carlo mencia. showen three amigos gick på tv:n och jag såg den ett antal ggr hysteriskt skrattande åt än det ena och än det andra. med tanke på min haltande humor så uppskattar jag verkligen när jag träffar på såna grabbs som får smilfabriken att jobba.

det naturliga valet av låt/klipp idag vore ju kanske ngt av carlo, flip, sean lr ashley. men jag tänker lägga upp ett av freddy soto. en kille som tyvärr inte längre drar skämt i denna värld utan lämnade in för ett antal år sedan.. nåväl.. se gärna den här.. its a nice one..





regardless....

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.