onsdag 11 februari 2009

words....

...dont come easy....

det är en sanning jag inte behöver modifiera. när jag ser hur längesedan jag krafsade ner lite värdelöst vetande och allmänt jidder så inser jag att det var ett bra tag sen. det i sin tur visar på hur ruskigt lång min "dåliga" period har varit den här gången. och fortfarande pågår. jag skyller på vintern. för även om det är så in i nordens vackert ute om dagarna så önskar jag verkligen att det var över snart. längtar efter varma vindar.

värken har varit vidrig
illamåendet ordentligt ihållande i omgångar.
tröttheten/utmattningen har varit enorm så till den milda grad att bara ligga i sängen och göra nada har varit ansträngande i omgångar.

gud jag längtar verkligen efter sommaren. och efter att få ett ordentligt vettigt besked från vll. vad fan är det som lever i min kropp. vad heter min speciella alien som ställer allt på huvud och förändrar livet.

tog sista provtagningen (vad jag vet) i tisdag. anlände till norrlands universitet sjukhos kl 10.40 i god tid till provtagningen kl 11.20. därefter var jag klar kl 12.00 och gick iväg till apotek för att hämta ut olika recept. jag blev upphämtad vid 13.00 av min son och hans kompis. jag tror jag aldrig upplevt det så underbart att bara dö i bilen hem. jag var död resten av dagen, hela natten och fortsatte i dag. för bara ngr timmar på NUS. i morron ska jag tbx för andra prover. prover som ska tas under hela dagen. jag gruvar mig verkligen över hur ont jag kommer ha i morron kväll. nåväl.. shit happens.. i morgon är en annan dag

så.. til i got some new words..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.