fredag 18 december 2009

blue christmas....

...without you...

efter en vecka som varit jäkligt pressad känns det nästan som i'm on track again. kanske pga snön, kanske pga planer som fallit på plats, kanske pga 180 graders förändring lr helt enkelt en combo av alla. det känns skönt härligt underbart nystartsaktigt. jag hoppas att det är en känsla som får sitta i ett långt långt tag. synd bara att jag är så hårt belastad av otålighet. varför vänta till morgondagen när det kunde varit gjort igår-kind of thing. jag bara säger.. you're the storm....

förutom det så har ett gäng med killar fastnat i mina tankesnurror. jag vet.. många är mkt men jag kan VERKLIGEN inte motstå new zeelands landslag i rugby, all black och deras otroligt lockande haka. om och om igen sitter jag och ser film efter film med dessa grabbar from down under. varje gång dom startar sin wardance haka så börjar det kännas i kroppen. förhäxad är bara ett understatement.. men...jag vill ha en n.z. rugbyspelare och hans haka när jag blir stor... bring it on handsome..

så hur avslutar man det här då.. mja.. varför inte med bloodhound gang och bad touch. med tanke på de känslor haka frambringar hos mig så passar det alldeles utmärkt.. så.. bad touch there is..

sweat baby sweat...




Do it now
You and me baby ain't nothin' but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel
Do it again now
You and me baby ain't nothin' but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel
Gettin' horny now

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.