söndag 6 juni 2010

doctor doctor.. tell me the news..

... i got a bad history of facing you all...

var på läkarebesök torsdag. reumatologen för de senaste tester och inget hittas.. bara små små indikationer på en inflammation som inte ger sig. står kvar på plaquenil för att det verkar funka med den dagliga värken. den som kommer i skoven "fixar" alvedon.. ja ivf så att det man inte dör av det. men under sommaren ska det tas ett uppehåll med denna mirakelmedicin. man får nämligen inte vara i värmen/solen när man äter den och så tänker jag inte leva. bring on the pain AND the sun. one i can handle and the other i cant live without..

efter mötet blev den en rask prommis ner till stan. titta på folk och filura lite. möta upp med den bästa dottern i hela univärlden. slänga lite käft och bara vara. såna stunder är bland det bästa som finns och en utmärkt ursäkt att fortfarande hänga kvar in the business så att säga. fredagen nya prover.. denna gång litium.. fastande naturligtvis. härligt. finns det ngt som får mig på riktigt dåligt humör så är det för lite sömn och ingen mat.. grrrr.

min dator har dessutom dött så jag har en lånedator som jag verkligen hatar. fy fan för pc... dom kan fan landa en månlandare, docka en rymdfärja, skicka iväg hubble.. men kan dom få en dator att åtminstone vara alert en stund.. njet.. för det är tydligen för krångligt och krävande.. just hate it..

bara för det så känner jag för korn.. so weird.. so nice.. me like.. me love..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.