fredag 24 juli 2009

i cant stand the rain....

....'gainst my window...

aldrig har en fuktig månad som rötmånad, varit så ordentligt blöt. ivf inte som jag ser det. sommaren känns som det har gjort sitt och det börjar bli mörkt på kvällarna. ok, det är grönt ute, helt klart, i can give you that. men i dagsläget skulle jag likaväl uppskatta lite torka, lite gula gräsmattor och lite slokade balkongblommor. men icket, ngn har bestämt att man ska inte ha allt för varmt och inte allt för torrt. suckar och längtar till nästa sommars värme. min man slås återigen, efter alla dessa år, av min sommarpessimism. för honom är sommaren slut i september. för min del är sommaren slut när värmen har begivit som som flytt fåglar ngn annanstans.

burrar ihop mig som en fågel på en gren. tittar ut och funderar om det blir uppehåll anytime soon. som tröst kör jag igång spotify, plockar fram en lämplig spellista. en spellista som antingen överensstämmer med mitt mood. eller en spellista som får mig att minnas varma dagar.

här är ivf en låt som både stämmer överens med mitt sommardepparhumör samt påminner mig om sommardagar när jag var liten..

ladies and gentlemen, i give you credence clearwater revival...

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.