söndag 27 december 2009

all's well that ends well...

....och så var den julen förbi och över med. det blev kanske inte den jul jag planerade.. å andra sidan inte den värsta av jular. istället en jul som var mkt lugn och det är ju inte det sämsta. liten sorg finns väl att det passerar så fort. men samtidigt ska väl sägas att jag är redigt less julmaten. nu är det nästan så jag längtar efter en bullens korv med johnnys senap.

skovet har varit troget ivf...alltid ngt om än inte det jag ville då. men som vi alla vet by now så är det sällan så det blir när man har ngn småskojsig sjukdom. ngn vecka innan så började det vanliga symtomen. lite molande värk i fingrar, början på illamående, tilltagande yrsel, trötthet som bara blir värre och tillslut...munsår.. på insidan av läppar, på tungan, längst efter tungan och inte att förglömma i mungipa. sexig och fräsch firade jag julen med att inte vara så sugen på maten men hungrig ändå. svårigheter att äta och dricka pga munsåren försökte jag bortse ifrån.. men fan vad plågsamt. värk fick sin dos av värktabletter, yrsel och illamående kan man tränga iväg i ett hörn. men den här jäkla tröttheten......gud vill bara sova. den är fan inte hanterbar..

i dagarna bär det iväg till sundsvall med mannen.. hotellrum, måltider. i min värld innebär det att jag slipper fundera på vad som ska fram på bordet utan jag behöver bara vara och njuta av horisontellt läge. det gillas.. nice.



det här en av ngr låtar som kopplats till min man genom åren... så kändes det när vi träffades ..

roxette milk toast and honey



you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.