fredag 20 februari 2009

and the song goes on and on...

...ungefär som kylan utanför mitt julkortsfönster. fast ska väl inte klaga så mkt nu då. graderna har stigit till nästan varmgrader...ungefär -15. alltid ngt. hoppades på en mulen dag med ev. snö men det verkar då vara utom reach så att säga.

och medan jag sitter här och pilledattar med en massvis med saker som inte ländar gott varken för familj lr världen så "njuter" jag av radion. medges ska att jag faktiskt var uppe och rotade i banankartongerna (vårt tillfälliga arkiv för familjens musik). jag var på jakt efter ozzy's black rain. det gick ICKE att finna även fastän maken gett mig "vägbeskrivning" (typ i ngn banankartong där uppe bara att leta) så hittade jag inte ozzy. ärligt skall väl sägas att värken gjorde det lite otympligt att leka skivhandlare uppe på vinden.

nåväl.. här sitter jag och lyssnar på wind of changes. needless to say så är det då kanske inte en av mina favoriter.. nånsin.. men men.. jag får antagligen göra ett ordentligt lappkast och styra igång beethoven istället.

(nej retroaktivt wind of changes får inte min värk att lätta) dax att rota fram ludwig b.

tjing tjing

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.