torsdag 27 januari 2011

if it hurts and u can feel pain...

...u know for sure u'r still alive.. even though u wish u're dead..

fyyy faan.. jvla skitdag. inser nu hur ruskigt lätt man vänjer av sig med dumheter som ont, feber och trötthet av grov kaliber. tänk att den rackarns lilla tabletten har varit så go mot mig under många månader. och tänk att nu verkar det som kroppen jvlas med tabletten.. en kamp om vem som bestämmer över min sketna kropp. and the winner is.. ja idag definitivt sjukdomen mystique. i morron jag.

värker i fingrar, händer upp till armbågsled, tår och vrister, svullen i händer och fötter, stickningar på utsidan av händerna.. dvs de två yttersta fingrarna. feber som rusar genom kroppen och bränner, pulserar, hettar i varje fiber. "förkylning" i luftrören som gör det jobbigt att andas, ja jag har slarvat med flutide. jag är ett vrak.. ingen hot tamale.. het men av fel orsak. om jag är lycklig idag? ja trots allt.. för jag lever.

nu.. sova.. now to sleep.. dream no more.. missing still

jag är nog lycklig trots allt lr..

something is seriously wrong in this situation..

andra gången skov på kort tid får mig att fundera. den här gången värre än på länge, inte sen jag började med plaquenil. alvedon hjälper inte vilket det gjorde i höstas. iom mer värk mer svullen vilket i sin tur ger mig domningar på utsidan av handen.. (två yttersta fingrarna på vardera). högre feber samt "förkylning" i bröstet. utmattningen mkt mer påtaglig. vill gärna slippa kontakta reuma, väntar hellre till planerat möte.

såg ett program i går om lycka.. mkt intressant. gjorde därefter ett test online bara för att. det var också mkt intressant. tydligen uppfattar jag mig och mitt liv som lyckligt. det var ju en bonus. så fast jag lever med melankoli sen tidiga tonårsår, alla sjukdomar som stör ut, så ser jag mig själv som lyckligt lottad och mkt lyckligare än de flesta. vad är lärdomen där .. om det ens finns ngn. en kvinna i programmet ansåg att vi skulle släppa tanken på lycka och bara vara. att fixering vid tanken på vad lyckan är och om man var det kunde störa ut själva det lyckliga i livet. det köper jag..

so kids im happy peppy people.. gotta love it..

så min favorit bland många .. p!nk...

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.