torsdag 6 november 2008

airhead?????



....så fantastikt tomt det kan vara i skallen ibland. inte en idé, tanke, funderation lr slinga av ngt slag förutom en gnagande reklamjingle som vägrar dö. *suck*

kreativiteten är lamslagen lr snarare ligger den med respirator och andra livupprätthållande instrument. försök med cpr lyckades inte utan det är nära tillhands att dödförklara hela eländet. men jag ger inte upp. låter vänta till morgondagen och har inte kreativitetens musa vaknat till liv är det bara att koppla ur eländet. men så långt ska man ju inte behöva gå lr... mirakel har ju hänt förr. vad jag vet.. lr sägs.. vill säga..

nåväl.. jingeleländet som spökar i huvudet och som jag misstänker bråkar med musan, är som följer. en 70-talsreklam... juicy fruit.. ni vet..

juicy fruit gum is a packet full of sunshine
packet full of sunshine....


eländet måste ha gjort ett fantastiskt intryck en gång i tiden. jag menar, iom att jag fortfarande kan sjunga låten. visst finns det andra låtar jag nynnar och sjunger, till min familjs fasa. men ingen, ärligt som bitit sig fast så ordentligt. och jag som dessutom verkligen INTE gillar reklam. numera ivf.... när man var ung och grön var det ju lite mer.. småklämmigt med reklam. nu är det mer korsade fingrar, spottande över axel och ett antal ave maria för att slippa eländet.

nej.. jag och reklamfilm har ett hat-kärleksförhållande som snart börjat tippa över till rent hat. jag bara menar. mord och reklam. finns det ngt som kan förta stämningen i ett mord så är det reklamavbrott. det är ju som ett toalettbesök mitt i "akten" .. om man säger så. nej reklam kan man väl ta och samla ihop allt i ett och sända i slutet på kvällen.. ungeför som dom gjorde tidigare med nationalsången.. *ler*.. lr.. ? är inte det än bra idé så säg... *ler*

nåväl..

juicy fruit is a packet full of sunshine
packet full of sunshine..*sjunger*

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.