torsdag 30 oktober 2008

varmt inne...


kallt ute.. vintern känns nästan som den är här. men än är det bara frosten som nupit i buskar och gräs. det känns så skönt..... huset vintrat, redo för kyla.brasan värmer gott i kamin. all helgona helgen här, nedräkning till julen. hela huset räknar från äldsta sonen ner till yngsta... dotter som man.. mor som alla djuren.

julen är en härligt tid..ivf i vår familj. värme och närhet, kärlek och mat.. inte att förglömma. alla barn är rörande överens om att julklappar inte behövs.. ja det vill säga, den på morgonen vill nog de ha ivf. och den vill vi också ge.. mysigt att tryna ihop på morgonkvisten på julaftonsmorgonen. frukost tillsammans med julklappspapper och snören. lätt drönande för att göra sig iordning till julmiddagen.. invänta alla gäster..duka fint på köksbänk och bord. tända ljus och värma upp glögg....längtar riktigt ordentligt till julen känner jag..

nåväl.. nu är det dags att avsluta dagen för att kramas med mannen.

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.