onsdag 7 oktober 2009

dont test me...second guess me....

.......fuck me over..

vilken härlig dag det här blev då. värk så in i norden, i fingrar/handleder, arm/benmuskler samt övre ryggmuskler. frös som en gnu på nordpolen. inlindad i sjalar, sockar, benvärmare, torgvantar och med en enormt hukande ställning såg jag mer ut som en indian än ngn norrlänning van vid köldgrader. fy sjutton säger jag bara.

sen kryllade hela jäkla kvällen till sig ordentligt och inget blev som jag hoppades på än mindre förväntade mig. frustrerationen knaprar på inälvorna som en råtta från biafra. samtidigt som besvikelsen dunkar min skalle i en grå betongmur bara för att jag skulle vara säker på att shit var just vad jag förtjänar.

just nu skulle jag bara vilja od:a på musik. bara försvinna upp i ett nirvana-liknande tillstånd fullt med all min musik. bara flyta omkring som en gammal hippie som är hög på psykodeliska droger. skiter fullständigt om jag måste stå ut med ngra hypade hallucinationer.. jag vill bara hamna i ett fullständigt smärtfritt tillstånd. det enda som ska finnas är musik av alla dom sorter som jag gillar och vill ha.

fy fxn vad less jag är.

just wanna run away...
never look back..
leave the shit behind
even though i know
for sure they'll
follow me close
and never let me
wake up and be
just alone...


känns som linkin park och no more sorrow funkar bra ikväll/natt


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE

oops i did it again.. (aka nalta dell)

.. behöver inte sägas så mkt om denna här. i just luv him..



Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


You say you want a revolution, well get on board
We'll start a new crusade; we'll start a holy war
Don't need no orders, don't need no plan
I don't need nothing but the stone that's in my hand

oh the weather outside is frightful

...but the fire inside delightful.


nej det snöar inte ute idag och inte heller är det jul, riktigt än. däremot är det ett frightful weather outside. regnar och blåser med en himmel som är riktigt grå och trist. en brasa skulle sitta fint nu. en brasa samt en kopp varm choklad med vispad grädde. kanske lite grillade små marchmallows. alternativen för en mysig innestund är många.

har fingrar som gått i strejk idag. dom är stela och värker. svåra att manövrera och det går fruktansvärt långsamt att dansa över tangenterna. känner mig som en flamencodansare fast med rullator. mycket frustrerande i vanlig ordning har jag dessutom varit mindre duktig på att pillra i mig all medicin. den här gången har jag varit lite nonchalant med att dra i mig flutide, vilket medför att jag känner mig "förkyld" i luftrör/lungor. hurra för mig, lika duktig som vanligt m.a.o. jag misstänker att det är min bipolära sida av mig som påverkar dom beslutet. sitter antagligen en liten jäkel och kvittrar på min axel.."nog klarar du dig utan flutide"... och jag bara men visst gör jag det. och inser snabbt att det gör jag inte alls.

nog om detta.. mer om..snö.. och jul. ibland så kommer ju julkänslan över en utan att det är riktigt den årstiden. den är något som inträffar ivf i den här familjen. högsommar och allt är precis så somrigt det kan vara. helt plötsligen utbrister någon i familjen.. "gud, vad jag längtar till jul", tittar på de andra och vi alla förstår vad som menas. knäppt jag vet men sant. när så redan känslan av jul infunnit sig hos mig så känner jag verkligen för en riktigt gammal goding vad gäller julkänsla. ingen annan än...

...have yourself a merry little christmas.





Have yourself a merry little Christmas,
Let your heart be light
From now on,
our troubles will be out of sight

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.