måndag 27 juli 2009

doktorer i all ära...

.....vita rockar och stetoskop. dom har aldrig riktigt varit min cup of tea. på det planet har faktiskt brandmän mer var i min smak. nåväl, idag har jag träffat MIN doktor idag. om honom lr besöket kommer jag inte att orda.. men.. kom osökt (lr inte då) in på denna låt. en låt jag faktiskt helt hade glömt bort.. tänk så det kan bli.

so my lords, ladies and gentlemen.. här, en bortglömd goding, mr robert palmer. bad case of loving you (doctor doctor)




doctor doctor
give me the news..!!!

on and on and on

keep on rocking baby all night long....

har ni också vaknat med en låt i huvudet? lr haft en låt malandes på läpparna, kanske inte den ni gillar bäst lr ens skulle spela i vanliga fall. men ändå.. där mal den.. om och om igen. förgäves försöker man byta spår, låt, genre....ja byta till vad som helst utom just DEN låten.

i helgen har en specifik låt plågat huset. en låt som faktiskt tillhör familjens favoriter. men ändå.... för den skull behöver den ju inte sjungas, nynnas, hummas och trallas VARJE minut av helgen.
egentligen är det dotterns fel, egentligen. innan hon begav sig iväg med vänner för resa under helgen, behagade hon att kvällen innan spela låten om och om igen på spotify. till den grad att jag och mannen höll på gå i molekyler. dagen efter flaxade hon iväg till trevligheter och lämnade ett i förtid åldrat par (vi) med denna "slagdänga" i skallen. brottstycken av melodin har hörts, textramsor har uttalats, och varje gång har vi önskat att hjärnan kunde byta spår till ngn annan låt. helgen är slut, dottern är hemma och, korrekt gissat, låten går on and on and on.

så.. ladies and gents.. this is the song cursed this weekend.. let me introduce to ya all.. mr johnny cash and miss june carter..





Go melt back into the night, babe,
Everything inside is made of stone.
There's nothing in here moving
An' anyway I'm not alone.
You say you're looking for someone
Who'll pick you up each time you fall,
To gather flowers constantly
An' to come each time you call,
A lover for your life an' nothing more,
But it ain't me, babe,
No, no, no, it ain't me, babe,
It ain't me you're lookin' for, babe.

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.