tisdag 21 oktober 2008

god save the queen.


...idag fick jag en present av min son. en film jag tjatat om så länge. *ler* jag är vanvettigt intresserad av historia.. och jag tycker om att se historiska filmer även om en del är fiktivt.. *ler*. i dag kom han hem med elisabeth the golden age. så det blev att kura i soffan under filten medan mannen jobbade över och sen hamnade i telefonmöte.. *ler*.. men jag hade ju elisabet till sällskap.. fan inte så dåligt det heller.. *ler*.

när jag var ung.. mkt yngre än i dag så plöjde jag igenom böcker om renässansen.. england, italien, kläder, musik, arkitektur. allt helt enkelt, för att sen gå över till nästa era och epok. tyvärr är mitt minne av den mer teflonliknande arten vilket medför att jag konstant måste fräscha upp mina kunskaper.. kanske inte då med filmer. de är mer av ren underhållning. *skratt*

ok ville bara nämna det.. sonens present.. *ler*..

uschliiii....



...bloggare.. det är vad jag är. läser andras bloggar och dom är så fantastiskt duktig på att blogga.. VARJE DAG. varje dag händer ngt fantastiskt lr tillräckligt intressant i deras liv värt att blogga om. kan tyckas...lr tycker de. men sanningen att säga så även om jag hade spännande dagar, timmar och minuter så skulle jag nog inte blogga om det ändå. fan vad jag är trist.. *skratt*.

btw.. min man påstår jämt och ständigt att jag är så nyfiken.. *ler*.. inte speciellt egentligen. efter snart 23 år ute vid havsbandet (född teg/uppväxt väst på stan) så har jag ingen koll alls på allt skvaller som går i bygden. jag skulle nog ärligt inte kunna räkna ihop tio stycken utomstående vänner från orten om så mitt liv hängde på det. nej, nyfiken kan jag inte beskyllas vara däremot behäftad/begåvad/bestraffad med en synnerligen övertidsarbetande analytisk hjärna. gåtor, mysterier, aktiemarknader, bostadsräntor, politik och, ska erkännas engelska deckare. där är jag "nyfiken" till den grad att det blir en ren bestraffning att höra mig mala på om olika faktorer som kan beräknas lr beaktas.

well .. återigen.. bloggning är mkt sporadiskt hos mig. får väl ändå hoppas att det ändå innehar en viss kvalitativ nivå.. *skratt*

tjing tjing

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.