måndag 21 september 2009

btw... (osså bidde det en till då)..

....ngr som läser kanske har förstått att mkt musik passerar här hemma under våra broar.. lr öron/hjärnor. min yngsta son brukar komma och be mig lyssna på ngt på spotify. ibland ngt jag inte visste fanns och andra ggr sånt jag hade glömt. ikväll var det den senare varianten. det var de rullande stenarna och paint it black. vilken gammal goding. så här gott folk.. ett gammalt klipp och ngt nyare.. luta tbx och njut..






osså den nye då..





arent they greeeeeeeeeeeeeeeeeat.....

......

......

jag hade tänkt att skriva ngt. redan i morse hade jag uppslag om vad jag eventuellt skulle kunna skriva om. så var det hela dagen. det poppade upp små funderingar och slingor av det mest skilda slag. med musik och allt. sicken tur. men nu...jag orkar verkligen inte skriva ngt. tankarna är för spridda och svåra att fånga och dra ihop. snacka om split vision lr mind kanske är bättre att säga.

besök på nus...igen.. svalde en kamera. nej.. inte en gammal hederlig hasselblad. nog för att många anser att jag nog skulle klara av det. inte för att det inte kändes som att jag verkligen gjorde det. svalde en hasselblad vill säga. nej en ynka liten kamera med ljus och allt. genom näsan och så down. synnerligen obehagligt. är man utrustad med en lättretad kräkreflex så kan ni ju tänka er själv. fy sjutton säger jag. kände mig ganska hyfsad efteråt och begav mig ner på stan. inte mkt tid gick innan energin gick den med. blev mest att titta på folk och vänta på dotter och "taxin" hem.

så.. jag hade inte tänkt att skriva ngt.. och inte har jag ngn rubrik...och inte vet jag vilken musik jag ska lägga ut..

tar den här.. blink 182 all the small things. den har varken ngt med läkarbesök att göra lr att jag haft en kamera som kollat på stämband. den är än knäpp låt.. skön video.. a touch of britain.. så vem kan motstå.. carry me home.. jeeeeeej


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.