torsdag 28 januari 2010

take a look at my girlfriend...

...she's the only one i got.....

breakfast in america...vore ju inte så dumt. eller rättare sagt frukost överhuvudtaget oavsett var. man säger ju att hunger är det bästa kryddan. kan vara sant men jag vill nog säga aptiten. lusten att äta är oumbärlig för att överhuvud kunna få i sig allt det goda. min aptit på mat är lite underaktiv. känner att jag är hungrig, en stund, men svårt att äta ngt när det mesta smakar .. ja som det mesta. inte ngt intressant. men ivf så petade jag i mig en rostad fralla, kaffe och ngt drickbart till meducinerna.. gick det med om än mkt långsamt.

nåväl.. raskt lämnar vi det ämnet till ja.. vad?.. snö? väder? storm? snöskottning? nej inte så jättesugen. kvällspressen sköter det så bra utan min hjälp. kvällspressen är så duktig på att sköta många saker märker man. ekonomi, politik, information om katastrofer (jag bara menar hur är det ställt mellan pitt och jolie?). slutade köpa aftonbladet när räddningen av koalabjörnar i australien (lr björn borg/loredana) var mer intressant att slänga upp på mitt uppslaget än att skriva om den enorma översvämningen i kina som skedde samtidigt. fantastiskt hur folk uppfattar nyheter olika.

däremot så uppfattar jag den här låten som kanon... here goes.. lalala... take a look at my girlfriend.. därmed over and out....and hey.. be careful out there..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.