tisdag 14 april 2009

det är måndag morgon..

...fast tisdag då..

nu är det så nära officiellt man kan tänka sig komma. ngt småtrevligt skov är på väg. tecknen finns där.

*sår i mun, mungipa,
*svårigheter att tex klia mig (örat är fan så svårt när man har värk) lederna "glider" isär.
*ett smått otrevligt illamående börjar sakta göra sig märkbar
*"förkyld" i kroppen
*samt.. trött

det var inte riktigt tänkt så. på söndag bär det iväg ner till Stockholm med bästa vännen och dottern.. en roadtrip med två galningar kan bli kul. tur man har vett själv så det räcker åt di andra.. *hehe*.. the mission är att inta globen tillsammans med miss ann mae bulluck från nutbush tn. lr rättare sagt .. höra miss tina turner live from globen stockholm.

solen skiner idag och det ser lovande ut. för snön.. och alla små blomlökar som ligger i startgroparna. numera har jag ett ngt ambivalent förhållande till solen. från att tidigare varit soldyrkare och verkligen njutit av att vara ute i värmen. kan det egentligen bli FÖR varmt? till att numera nästan rygga tillbaka för solens inverkan på min kropp. den är nu mer av negativ art än positiv. det beror på sjukdomen som vi inte än listat ut vad det är (och med vi menas jag samt hela läkarekåren på nus, känns det som)

fick idag faktiskt hem ett meddelande från denna fantastiska plats, nus. Norrlands universitets sjukhus. ett litet meddelande från "dallashuset" att kliniken har mottagit den remiss som är skickad från reumat.kln. tänka sig.. jag behöver bara vänta i ca 3-6 månader för att bli kallad för prover. IGEN. var där för ett tag sedan.. ngn månads sen kanske.. varför kunde inte alla prover tagits DÅ. på en gång. sparat alla tid och resurser. räckan av läkarbesök och teorier känns oändlig och jag önskar VERKLIGEN att house fanns på riktigt.

nåväl.. solen skiner.. fåglar kvittrar.. katter sover i alla soffor, fåtöljer och fönsterbrädor. slö som attan är dom. själv ser jag fram emot att få ta en liten tur på balkongen och sitta där och dröna en pluttestund. dricka lite kaffe och bara vara. medan restan av familjen är aktiva och duktiga. trädgård som ska städas och förråd som ska rensas. medan jag sitter på balkongen och övervakar.. precis som det ska va.. *ler lite*

ok.. NU vill inte händerna längre och illamåendet vill inta sängläge. ibland kan det vara klokt att göra som andra säger lr signalerar åt en att man ska göra.

tjing tjing


ps.. ljuva toner från den ljuva mr lenny k.. najs

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.