söndag 7 mars 2010

å nu blir det melodifestival...

...och allting låter som gammalt skval....

oavsett hur mkt glitter och stjärnor, glam och confetti som pyntar melodifestivalen så är det syvendes sist lika dålig musik som det var när jag var barn.. den enda orsaken att man ser det är att det finns fan inget annat på tv, samt att det ger en viss pervers tillfredställelse att höra falsksjungande (läs jessika andersson), fiolspelande (kalle och orsa), kastrat kopierande (läs neo) och lista ut var fan dom snott låten ifrån. och ja, jag vet när jag sitter där och häcklar så hamnar jag på samma nivå som alla dessa se-och-hör-människor. men skiter jag fullständigt i. att se melodifestivalen är på sitt sätt lika underhållande som att höra en skelleftebo förklara varför aik INTE är solna utan skellefteå själv. till slut har dom slagit knut på sig själv, både skelleftebon och melodifestivalen.

naturligtvis gick dagens "tävling" samma väg som väntat. det luktade fusk och "rätt" låtar vann...igen. vilken lycka egentligen för "förlorarna" deras låtar bär sig själv och behöver inget diplom i melodifestivalfinal.




och här är det vinnande bidraget i min eurovision song contest... per lucia

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.