måndag 5 januari 2009

Non, je ne regrette rien ....

......men ngt måste det väl ändå finnas som man ångrar. ngt som man gjorde. lr inte gjorde. ngt man sa lr inte sa. ngt man önskade att man hade kraften att stå emot lr modet att ge efter för?

finns en hel del som jag ångrar. självisk och bipolär som jag är så har det nog blivit en del genom livet. både saker som jag gjort men även såna saker jag inte gjorde. saker som jag gett efter för, som sårat andra för att jag själv ville ha ngt lr ngn. vilket i de flesta fall kanske ledde till att även jag blev sårad. saker som jag inte vågade att ge efter för att jag var rädd för konsekvenserna. rädd för att bli sårad lr för att man skulle slå in på en väg to point of no return?

idag lr ikväll ja ok då natt finns det ngt jag ångrar. ngn jag ångrar. ngn jag saknar och tänker på. ngn som jag funderar över. ngn jag undrar över. på ngt underligt sätt så är jag vemodig och det sitter i min själ. och tankar går till det som kunde varit lr hur det skulle blivit om det hade varit annorlunda. sämre? bättre? annorlunda? vitt skilt från min svenska liv? fattigar? rikare?

personen ifråga finns inte längre som en del av mitt liv. varken via telefon, mail lr annat. det kom ett vägskäl och jag valde. och fastän jag idag vet att det val jag gjorde då var det rätta så finns det ändå stunder då jag saknar den bortvalde. vad beror det på? en gammal trygghet? a trip down memory lane? gamla goda tider?

ser bilder av honom ibland. ser hur han blivit äldre och förändrad. funderar vad som upptar hans tankar och drömmar ibland och vilka mål han har numera. nej, det har inget att göra med kärlek lr besatthet, bara sådär som man funderar över ngn som varit en sån märkbar nyans i ens liv. jag funderar och önskar att en del saker vore annorlunda.


well anyway... en låt som är starkt förknippad med this person....bloodhound gang

Do it now
You and me baby aint nothin but mammals
So lets do it like they do on the discovery channel
Do it again now
You and me baby aint nothin but mammals
So lets do it like they do on the discovery channel
Gettin horny now

over and out.. handsome...

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.