söndag 1 november 2009

...with these hungry eyes...

.....One look at you and I can't disguise.....

idag är en dag som trött och supermätt är ord som beskriver mitt fysiska och mentala tillstånd. matlagning i dagarna två och korvstoppning i flera timmar medför sockerrush, paltkoma och medvetslöstillstånd. men gött vare och mkt trevligt.

själva söndagen har vi hedrat i gammeldax stil. vilsamt..mkt vilsamt. oja visst har en och annan "pingvinpaj" slunkit ner. inte ska man väl säga att man låtit bli äppelpajen heller. men man är ju inte mer än människa och som människa så gav vi efter för dessa syndiga mattankar.

låtval ikväll....mja.. vet ihåken. jo.. nu vet jag.. för la famiglia

a long days journey...

...into night...

ord som är mkt passande. en mkt lång dag med många tankar, funderingar men även roligheter. planer och scheman som klaffat i köket.. (bitvis då). och sen bara människor man älskar så mkt. som är totalt vanvettigt galna fantastiska underbara härliga levande närvarande och speciella. såna människor är bra att ha i sitt liv. tack för att ni finns.

nu strax dags för vila. horisontellt läga är helt incredible ibland. det gillas det med. speciellt när fötter, knän, rygg känns som dom sitter ihop i samma klump av bara "stått-för-länge-vid-spisen"-känsla. tänk vad skönt, somna in i sängen så fiiiin. *sjunger*

nej som sagt, dags att krypa ihop i sängen som en kissekatt. tryggt tillsammans med den man älskar. känna mattes kissemiss curla ihop sig vid mina fötter. tända lite rökelse. höra mannens andetag. känna att det är en gåva att få känna livet.


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.