fredag 17 april 2009

btw...

...härmed är denna stackars förvirrade blogg utsedd till min officiella kräkpåse. take it or leave it..

here comes the sun...

....and i say, its alright....

det känns nästan lite lyxigt att få se ngr få modiga solstrålar som kryper över kanten på det vårgråa.. ok då.. blåsten håller i.. och fläckvis känns det grått.. men de där strålarna av vårsol gör en livstecken på vad som kommer att komma. inte illa pinkat en fredagsmorgon.

natten har varit si och så.. konstiga drömmar och mkt aktiva katter har stört nattsömnen. ärligt så kan jag inte säga vad som irriterade mig mest.. nedrivna blomkrukor lr konstiga vampyrer (drömmen då.. inte kattaktivitet). just nu röstar jag på blomkrukor.. förutom den störande dunsen så brukar det komma en efterbörd av typ.. jord.. förut levande blommor.. och katter som verkar tro att dom minsann oxå kan städa upp röran lika bra som jag. hyta med sopborste efter katterna samtidigt som man drar ihop jorden.. DET är multitasking. abrupta uppvaknanden sådär brukar ha en negativ inverkan på sömnen sägs det... och märks vill jag lova..

dagen i övrigt var planerad som följer...

*stiga upp tidigt för kaffe och cracker
*avresa till obs för storhandling
*besöka tapet/färg/trävaruhandlare
*avsluta med lunch tillsammans med mannen..

nice huh?.. *ler lite*.. och alla vi som lever i den verkliga världen vet ju att det väldigt sällan blir som man tänkt sig. första punkten kunde jag stryka direkt.. dålig sovnatt och skitkropp gjorde att allt var mkt segt och tungt när jag slog upp mina mörkblå. förseningen gör att ngt på den andra listan antagligen måste strykas. jag tänker tapet/färg/trä för lunch med min man är ett av det bästa jag vet. bara vi två är en underbar fras.. inte för att alla vi fem-frasen är skitkass... men u know. det slopade tapet/färg/trä-besöket kan tyvärr få trista effekter. för vissa saker måste vi faktiskt kolla upp inför återstoden av renoveringen av köket. och det är ju ganska neat att göra det när min man är ledig och slippa trängas med alla andra galna lördagslediga människor. jaja.. jag ser vad som händer.. som det verkar stundtals så har jag ett skov av min bipolära bit på ingående.. DET kan verkligen vara behövligt att ha i dagarna. även om det är sjuk energi så kan jag ärligt säga att jag skiter högaktningsfullt villken typ av energi det är.. bara det får spruttgammhärken mia. man lär sig att vara tacksam för det lilla ju äldre man blir verkar det som.

nej.. london calling lr rättare sagt duschen kallar.. tjing tjing

Little darling, it's been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right



you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.