fredag 4 september 2009

like a surgeon....

.... but not for the very first time.. får jag hoppas.

har ett antal remisser ute på vift till, vad som känns, alla kliniker på nus. nu är väl inte riktigt det sant då men inte långt ifrån. vissa skickades iväg redan i våras och andra för ngn månad sen. man vet ju hur det är med sjukhus, remisser och sjukvård. det tar låååååååååååååååååååååååååååång tid och krävs enormt tålamod. ngt som jag inte har speciellt mkt av alls. nada skulle jag vilja påstå. nåväl, jag har varit duktig (semi då) och väntat vid min mila. döm om min förvåning när helt plötsligen börjar det trilla in besökstider från alla håll och kanter, högt som lågt. min kalender är mer fulltecknad än det varit på länge. skit samma om det är bara läkarbesök men man kan ju inte få allt, gudars skymning. jag pussar mitt högkostnadskort och säger.. hello you fool i love you.. come and join the joyride.. *sjunger*

ärligt så är jag så paff nu att jag inte kan hitta lr tänka ut en passande låt som jag kan lägga ut.


men det får bli en som jag har dansat så mkt till och fortfarande för mig så himla sugen.. enjoy.. brother johnson stomp

you make satan...

...look like christ... shit vilket taskigt omdöme det var då. men jag förstår det.. been there done that... och no thanks never again..

regnet som öser ner och den totala avsaknade av mänskligt liv. det känns nästan som man befinner sig på ngn annan planet i solsystemet. man tittar ut... och inte ett liv. planen var egentligen att jag skulle ta mitt pick och pack och bege mig in till stan. sitta i solen och softa, dricka lite kaffe, titta på folk och bara njuta av mänskligheten. men det envisa slagregnet jag fick serverat till kaffe stoppade dom planerna. jag fick nöja mig med "en annan planet" istället. tur det finns musik, återigen.

morgonen har avnjutits i sällskap av zakk wylde och black label society. misstänker att blondie snart kommer att läggas på skivtallriken.

ser ut som det lättar upp i vädret.. ja lite då men dock.. så.. det blir nog blondie..


så här började dagen..






och så här.. får fm avslutas..



Call me on the line
Call me call me any anytime
Call me my love you can call me any day or night
Call me

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.