tisdag 22 juni 2010

with a spoonful of suger...

...helps the medicine go down.. helps the medicine go down....

tänk om det vore så enkelt. man läser morgontidningar på nät och papper. upptäcker hur många idioter som bloggar fortsätter att bete sig som idioter när dom blir ertappade med händer i honungsburkar, blir fällda och ska betala böter. deras argument är lika befästa i trovärdigheten som en ertappad 5-åring. med den skillnaden att 5-åringen fortfarande är på väg att lära sig hur saker och ting ska vara. och idioten snart över 50 bast och som man tycker ska lärt sig läxan om handling och konsekvent, samt ha MODET att våga stå för vad man sagt, gjort och skrivit. det är patetiskt. det är fan inte de unga människorna som får en att ibland förlora hoppet över framtiden, utan det är dom som är äldre än en själv som konstant oroar en över mänsligheten. var fan kommer dom ifrån och vilka var deras föräldrar ? föga lönt att mana till vishet.. såna som denna där har inte den fysiska, mentala, själsliga förmågan att förändras i ngt avseende. bort med såna.

själv i skrivandes stund så säger jag bara.. bring on the suger.. i need some medicine.. för min hosta dödar både mig och min nattsömn långsamt..så.. just pure som suger on me

precis.. exakt.. pure some suger on me.. def leppard.


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.