torsdag 16 april 2009

roll call.....

....at bootcamp of life..

dagen började som vanligt.. dvs.. fasen vad kroppen är envis på att inte funka som jag känner för.. i övrigt så är tillståndet detsamma som för ngr dagar sen. inte sämre (ivf inte mkt då) men inte bättre heller.. (vilket var väntat). vädret utanför köksfönstret passar alldeles utmärkt med dagens status. fantastiskt hur vädergudarna är duktig på det där. lr på vårkanten är väl v-gudarnas inställning till vädrets status quo.. dvs.. rått fuktigt och grått.. och se nu börjar det sakta flistra till lite i snöstatusen. yippeeekaye... m.f...*suck*

i övrigt är det lugnt hemma på ranchen. mannen har ngt typ av projekt han ska pilledatta med. barnen likaså vad jag har förstått. äldsta sonen står som projektledare och ska snart starta upp sina slavar för att rensa och städa bort återvinningsskräp. det värsta med en mkt STOR källare är att det finns mkt STORA lagringsutrymmen. nåväl, han (sonen) är on top of things och ska se till att det blir återvunnet. problemet med det är att bilen kommer att vara upptagen ngr timmar framöver så mina förhoppning att få ta en tur till stan är skjutet ngr timmar fram i tiden.

för egen del blir det nog att ta en varm dusch och väcka upp dom där gamla musklerna som protesterar. kanske vira in mig i en varm skön filt och sen som en mask krypa ihop i soffa med musik lr ngn film. musik kan nog tänkas bli beethoven.. film.. mja.. kanske gudfadern.. ngt långsamt berättat med bra musik och marlon brando.. nice.

avrundas..

...and hey.. be careful out there..

(btw.. lägesstatus idag.

*envis värk i fingerleder
*svullna fingrar (prinskorvskänsla)
*feberkänning
*protesterande muskler i armar och rygg
*trött.. (inte helt nytt då)

min privata klaglista)


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.