fredag 5 februari 2010

to see if I still feel ...

....I focus on the pain...

mjaha denna dag blev väl inte riktigt heller som det var tänkt. eller som jag hade tänkt då. det vara bara att lägga finkläderna på hyllan och se jäkligt glad ut. ensam hemma så jag behöver inte föreställa mig för ngn. arg, besviken, förbannad (ja det är en skillnad mellan arg och förbannad) jäkligt frustrerad och bara vill gråta. hatar värk, jävla illamående, förbannad yrsel, enorm shitty utmattning och jag kan säkert slänga in andra saker som jag för tillfället hatar, avskyr och föraktar. men ärligt ids jag inte. har inte heller ngn jäkla lust att kura ihop mig och tycka synd en stund. lite johnny cash med hurt och sen ngt som rensar systemet. och vilket passar inte bättre än r.a.t.m igen.. grabbarna man kan lita på.

fram med stråkarna nu lirar vi....


just dance gonna be okey..da-doo-doo-doo

....just dance... spin that record babe...da-doo-doo-doo....

en ny dag som i det stora inte skiljer sig mkt från den gamla som var igår lr den äldre som var i förrgår. nåväl.. shit happens.. det kommer bättre tider.. tror jag ngn sjöng.

softat i sängen en bra stund. frukost på sängen blev det.. i wonder who's been a good girl. jag antagligen lr med all säkerhet så har jag förtjänat det. så där har jag legat och slackat.. dator på magen, tv-nyheter och dylikt på tv, kissekatter som myser pyser, facebookade lite, lyssnade på musik (vad ovanligt). ja livet är gott även om det kan tyckas vara en mindre rolig värk-dag. på väg att bege mig in till stora staden. dejta mannen och bara vara med honom ensam. sånt vill vi ha oftare av.. (upprop)

såld som jag är för tillfället på amanda jenssen så kommer det en härlig softad låt.. thinking of my hubbie.. i choose you

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.