tisdag 9 december 2008

barn gör inte som man säger..

utan gör som du gör. hört den förut? ngt du kanske själv sagt till ngn? lr sett i skrift, reklam. för du kommer väl ihåg den där gässflocken som går över vägen. reklamenfilmen för sisådär 20 år sen. nej barn gör väldigt sällan som vi vuxna säger när det kommer till uppförande och uppträdande. och med de i orden i bakhuvudet så är det kanske inte så förunderligt att vuxna är så där jäkligt obehagligt omoraliska och låt-gå-aktiga.

du vet såna där människor som anser att "ja men herregud, om dina känslor blir sårade spelar väl mindre roll. jag törs ju typ inte säga ifrån så du får väl du lida istället". lr.. " ja men jag bara tvärlånade din dator/telefon/bil/lr dylikt och oops blev väl inte så lyckat"-kind of thing.. ja ni vet. såna människor. hur fan kan vi vänta oss att barn ungdomar och nyligen vuxna ska veta hur dom ska uppföra sig när andra människor i alla samhällskikt tydligen har svårt att uppföra sig med vett, etikett, moral och etik. jag bara undrar. om du som fullvuxen har svårt att skilja mellan ditt och mitt hur ska 20-åringar kunna det?????

och.. vad mera är... sen den där.. ja men.. vem bryr sig egentligen-mentaliteten. vad är det för ngt? även om jag avskyr och ja tom hatar vissa människor så försöker jag respektera deras gränser oavsett. för om jag inte gör det vad fan gör det mig till då. än värre än dom. för jag vet skillnaden men låter inte det hindra mig. jaja.. nymoralism och dylikt .. lr icket. brukar tänka på dalai lama och hans ord. av typen: "lev ditt liv hedersvärt så att du vid slutet av ditt liv kan njuta av det ytterligare en gång".

ok.. kräkts färdigt. for now anyway.

tjing tjing.. so long .. well you know.. ;-)

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.