måndag 20 september 2010

....dont open up...

..that can of worms.. !

har en obehaglig känsla i magen.. en orm som behagligt rör sig i botten på magen.. jag kanske läser in för mkt av den GRÅ SÖNDAGEN. likt aska som spritt sig över bygden kring vulkanen har den här känslan spritt sig i min mage.. underskatta aldrig din fiende. tro aldrig för en sekund att du talar för sunda och vettiga öron. missnöje gror och kackerlackor livnär sig på smulorna som lämnas efter.. dom lever i mörkret och förökar sig. vi har ingen aning om hur många dom är och var dom finns. den GRÅ SÖNDAGEN har vält undan alla döljande skynken och avslöjat deras etablering. tom på ställen där man minst anar. och vi frågar oss... kan folk verkligen vara sååå dumma. så okunniga och naiva? svar är: ja tydligen. tydligen var det ngra som inte ryckte upp sig och tog det här på allvar. tydligen så sopades skanderingarna under mattan och likt tonåringars protester så nonchalerades dessa skadedjur.

det rör sig en orm i min mage.... och jag underar.. vad har släpps ut från pandoras ask och finns verkligen hoppet kvar?


i natt jag drömde ngt som jag aldrig drömt förut......




det finns alltid hopp...

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.