söndag 21 december 2008

to be is to be seen????

......som det verkar på vissa ivf..

hade en lärare i religion en gång i tiden. när jag räknar efter, så märker jag hur längesen en gång i tiden var/är. ivf, min lärare på högstadiet sa redan i vår sjunde klass, att tidningar som aftonbladet och expressen inte kunde anses vara nyhetstidningar. vi protesterade naturligtvis, vi visste inte bättre. men bara ngr år senare så gav jag honom rätt. och sedan dess har varken expressen lr aftonbladet bevisat motsatsen.

tidningar med mer bilder och reklam än actuall text anser jag vara skvallertidningar. tidningar som hellre visar upp ngn kändis/semikändis än att rapportera om vad som händer i världen. för ärligt...hur intressant kan det verkligen vara att köpa en kvällstidning för att läsa vad som händer i världen och får veta hur sveriges statsminiser uppfattar julpyntningen???? jag kan verkligen inte dra mig till minnes att andra statsmän runt om i världen, varit så generös att delta i informationen kring deras liv och privata hem. är mannen i fråga så trist och grå så han försvinner i sin egen administration och verksamhet? är det därför nödvändigt att "fläka" ut sig i kvällspress likt "big brother"deltagare? och vem fasen är intresserad?

fortsätter den här utvecklingen dröjer det nog inte länge förrän vi alla kan delta i president/statsministerpar, som välkomnar oss in i deras mest privata värld. där de dejtar, kommer i form till bröllop, bygger om hus och bjuder in oss i förlossningsrum. ok ok.. jag behöver inte läsa det. men kom igen, nog finns det väl en distinkt skillnad mellan kändisar och statsmän? lr? har jag så fel lr är jag en sån moraltant? och jag förstår att vissa anser det intressant. det som är beklämmande är att statsmännen och politikerna i denna fråga, verkar vara mer intresserad att hamna i en skvallertidning som aftonbladet än att tona in sig som en intressant politiker.

när det kommer till politiker och statsmän så är jag mest intresserad av den politik de försöker främja och jobba med, än hur deras vardagsrum och privatliv ser ut. förresten.. kan inte påstå att jag är så intresserad av gynnings vardagsrum/privatliv heller. så det kanske är jag det är fel på ändå.

over and out..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.