torsdag 29 oktober 2009

i hear babies cry...

...... I watch them grow
They'll learn much more than I'll never know
And I think to myself what a wonderful world
Yes I think to myself what a wonderful world.


i dag har varit en besynnerlig dag

mr louis armstrong med we have all the time in the world.





keep them safe.....

i dödens närvaro är vi alla lika....

..... oavsett hur olika vi är i livet..

nattens händelse i Umeå med den enorma tragedi som utspelade sig i stadens kvarter lämnar en med en krank insikt, eftertanke. i morgonstundens ljus bleknar alla andra sorger, bedrövelser bort.

döden kan komma när som helst, hur som helst och till vem som helst. men den ska med all säkerhet inte behöva komma till unga människor oavsett hur eller var. när livet just precis har börjat och står och väger där. ska vi gå hit eller ska vi gå dit, det är inte då döden ska komma. i natt försvann så många drömmar, förhoppningar och ljusa förväntningar. kvar finns bara insikten om hur fruktansvärt skört livet är

självklart är det inte bara föräldrar förbehållet att förskräckas över det inträffade, men förskräckelse över att det skulle kunna vara sina egna barn eller deras vänner är stor. den rädsla man har i hjärtat att tappa, förlora, bli berövad ett barn ligger på lur 24/7 hela deras liv. så även om jag inte vet hur det känns att förlora ett barn kan jag ärligt säga att jag inte vill uppleva det.

mina tankar går till de anhöriga, föräldrar, syskon, mor/föräldrar, släktingar, nära vänner samt de övriga som genom det här har blivit berörd. mina tankar går till mina egna barn, både födda av mig och barn som kommit att bli mina, de som än inte blivit födda.. keep them safe.





Just remember in the winterfar beneath the bitter snows
lies the seed
that with the sun's love
in the spring
becomes the rose

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.