fredag 12 februari 2010

Drinkin' rum and Coca-Cola.....

....Go down Point Koomahnah.

går runt och småler lite idag, av många orsaker. en av dom är utfrågningsfrågorna på nus i början på veckan. du vet.. du träffar läkare, han frågar om allt möjligt.. hur du mår, äter, sover, älskar .. ja kanske inte det då men snudd på. medicin osv osv. och så kommer det tilll den obligatoriska frågan. RÖKER DU? svar: NEJ. nästa fråga. HUR MKT DRICKER DU? bara där.. varför frågar man inte om jag dricker. ställer frågan i samma form som om tobaksvanor? varför utgår alla ifrån att ALLA dricker NGNGÅNG?????? jag bara frågar. för ingen frågar heller HUR MÅNGA LINOR DRAR DU TILL VARDAGS? lr HUR MKT GANJA RÖKER DU? varför gör man skillnad? nåväl, så skulle jag då svara på den frågan om alkohol. hur fasiken gör man det? för det verkar vara otroligt att en person som jag inte dricker ngt i princip. hell.. när jag har gjort testet om man är i riskzonen för alkoholism har jag varit tvungen att SKARVA UPPÅT för att kunna komma vidare i frågeformuläret.

i vilket fall som helst så sitter jag där och känner hur dumt det verkar. att jag inget dricker i princip. blir lite full i skratt och ser att läkaren mittemot mig verkar ha svårt att tro mig. vilket får mig att känna ännu mer skyldig. ja men hallå, en nubbe till sillen på jul och midsommar?? varför det?? mig veterligen så dämpar sprit smaklökarna. och jag vet ju inte med er men inte fan lagar jag så jävla dålig mat så folk måste bedöva smaken för att kunna äta. och nej jag groggar inte heller. den finns gin i vårt spritskåp som är dammiga och äldre än dom yngsta av våra katter som blir TRE ÅR I VÅR. likör kanske ngn gång.. vin ja det händer. men jag blir ju så TRÖTT. en del öl på sommaren kanske men jag dricker faktiskt hellre vatten. och jag är inte "nykterist" för hälsans skull. utan jag helt enkelt glömmer bort att det finns såna drycker. och det fastän hela vårt skåp är fullt av den varan. nej jag är ingen duktig alkoholist. tur jag är så duktig på så mkt annat..


förutom det så längtar jag efter sommar och sol värme och bad. funderingar finns för en tur utomlands med mannen.. bara softa på stranden och hångla i baren.. lr kanske tvärtom. denna hära låten passar en dag som idag..

rubert holmes pina colada song



you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.