söndag 23 november 2008

dont know why...

...there's no sun up in the sky. stormy weather....

ja det kan man verkligen säga. det blåser och stormar så det knakar i huset.. katterna sover gott men äldsta hunden gillar det inte. och jag är böjd att hålla med. fy sjutton säger jag bara. kan inte påstå att jag ser fram emot att krypa till kojs och höra vinden yla kring knutarna tankarna går direkt till ngn gammal charles dickens berättelse lr dylikt. nästan som man hör namnet heathcliff genom stormens vrål.. fy och usch.. inte nog med det.. tankpannor låter också som om dom är på väg att fara ut på en resa. nej tacka vet jag ljumma sommarvindar. men men.. man ska icke klaga.. och allt det där. en värmade brasa. gott sällskap. god mat. doftande glögg har hållet värmen uppe på många sätt.

jag kan gott säga att mer än så har jag inte att skriva lr berätta. min hjärna har varit lite avställd ungefär som en motorcykel lr gammal bil. det har inte funnits mkt funderingar lr snilleblixtar. och jag kan väl ärligt säga att det är vid sån har tillfällen i livet man fick till uppgift att skriva en kort novell, i svenskan lr engelskan. just den stunden då man just precis kunde knåpa ihop ngr rader som beskrev vädret. åjo.. ni vet gott och väl vad jag menar. den där timmen i 8 lr 9 som läraren meddelade att nu ska det skrivas. inget mkt.. inget långt utan bara ngt kort. om typ ja ingenting. och er hjärna är...BLANK.. det finns inga slingor av tankar lr berättelser. ingen story som sprätte igång bara för att du såg en penna falla till marken lr du kom ihåg ngt som hänt en kompis tidigare. nej nope.. inte ett gryn av inspiration.

så precis så är det ikväll.. men med ngt tvångsmässigt drive så fortsätter meningslösa ord att komma... en orgie i ordvomit. hur tokigt kan det inte bli ibland. *suck*

nåväl.. dax att kramma kudde och gubben. en natt som denna så lär han fasen få göra rätt för sig....*ler lite*

gonatt i natten..

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.