tisdag 29 maj 2012

i just hit...

rock bottom baby..

så mkt jag vill, så lite som kan styras och det jag egentligen vill ha.. lär jag aldrig få.. trots kanoners möte igår så känns vissa saker skit. och ju oftare luckan med lycka dyker upp desto mer inser jag vissa sanningar och funderingar dyker upp hur jag ska kunna fortsätta med det vanliga när det här är slut.

rock bottom baby.

alla pratar om...

...mig?

"jag HAR läst din journal" var det första han sa efter vår presentation och handskakning. jag brast ut i skratt och funderade vad det egentligen stod om mig i min journal som fick läkaren att göra det uttalandet. jag har aldrig varit med om det tidigare.. däremot har jag frågat vårdpersonal om dom HAR läst min journal. och när dom svarat nej så har jag uppmanat dom att göra just det. läsa patientens journal innan möte. så ni förstår kanske varför jag började skratta och varför jag fortfarande funderar på vad som står i den och hur många röda flaggor jag har lyckats kapa till mig genom åren. anmälningar som är gjorda, klagomål som jag framfört, direkta uttalanden gentemot personal angående deras brist på smidighet och intresse. som sagt.. man skulle få vara en fluga på väggen ibland. läkaren jag mötte medgav att det stod att läsa att jag var missnöjd med vården och ansåg det fanns vissa samarbetssvårigheter. och jag antar att det var en sanning med modifikation.

ivfsmh så var mötet mkt positivt, jag känner mig hoppfull och förväntansfull hur tokigt det nu kan låta. men som sagt.. jag håller allt som är nödvändigt för att ngn del av mitt liv ska räta ut sig lite och känna lättare att hantera. jag belönade mig sjlv efter mötet med en kaffe och krämbulle på ja.. ni vet alla var.. på NK.. lagomt med folk och som vanligt bästa fikastället in la stada. jag tror jag skulle kunna bo bredvid och bara njuta av att gå förbi deras fönster med all gotta.. jaja vet jag kan inte äta sött men man kan ju få drömma lite ivf.

nu drömma lite till.. gårdagen har påverkat nudagen och jag ska nog bara ta en lugn dag idag.. ;-)

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.