tisdag 20 oktober 2009

sweet dreams are made of these....

.....vilka är vi att säga emot om det..

jag har haft några besynnerliga drömmar på slutet. funderar vilken mörk glömd vrå av minnenas kammare dom har hämtats fram ur. drömmarna i sig själv är inte obehagliga på något sätt, bara annorlunda. en påminnelse om saker som hänt tidigare eller ivf personer som deltagit tidigare. när jag vakande kändes saknaden, fast inte som att det var bättre förr. mer som att man önskar vissa människor fanns kvar kring en. men livets vindar, som man säger, har ju en förmåga att förändra rutter och destinationer. det komiska i det hela med den här sista drömmen var att personen var väldigt lik kapten jack sparrow. ok...förstår vissa saker kring det. johnny depp pysslar även med musik, så också "huvudrollensinnehavaren" i min dröm. båda har jag haft/har crush on. så med det i tanke.. klart han liknar jack sparrow.

avslutar jag med en låt som delvis är förknippad med denna hära pöjken från drömmen..
kiss detroit rock city... och nej.. tänker inte förklara den kopplingen. för mig var det en revelation.


how stella got her groove back....

...or plain and simple.. sexual healing..

ibland glömmer man bort hur en del saker är en stor del av sitt liv. inte ens när det är borta utan mer när det återkommer. eller man saknar inte kon förrän hon är tillbaka i båset, kan man ju också säga..


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.