onsdag 27 januari 2010

lights out guerilla radio....turn that shit up...

It has to start somewhere...it has to start sometime...what better place than here....what better time than now.....all hell cant stop us now.....angry..???.. nope.. bara förbereder..

idag pyser jag runt i sängen i flanellisar och varmt på allt som sticker ut. det är stormvarning ute och hamnen är stängd. ungefär som här då mao. stormvarning och håller på att stänga ner. alla signs är notified och konserver och filtar i min mentala värld är staplade. preppar med lite r.a.t.m. det är lagom fighter musik, arg och full med energi, vilket behövs mellan dom kända varven. skov is on its way... greejt.. har klinikbesök på nus i veckan. ser fram emot att släppa mig genom socknen på bussen när skovet hälsar på.. och well shit happens och så.

så vad nytt under solen? intet har jag lärt mig men säkert finns ngt ngt roligt och positivt ivf. joooooomenvisst gör det det. hälsade på sisterfriend med familj på hennes eminenta födelsedag. kramar, tårta och detta eviga väntande på junior. var först övertygad om att knodden, bullen i ugnen var en grabbhalva men med tanke på de obstinanta vibbar magen sänder ut är jag nu ganska övertygad om att det är en liten tjeja som klöser sig fast. brotherfriend hoppas att knoddens intresse för sport ska vara obefintlig men jag ska tidigt bistå med att föra barnen in på rätt sida av sporttänkandet om inte för att reta brotherfriend. yes i know... evil.. mooowhoaaa.. but im so good at it..

sen då få se. aha.. fått ny älskling. john mayer. det är grabben med choklad. vad är det med mig och röster, rockers och humor? kan man låta bli att älska pojken. honom vill jag ha på pallen bredvid sängen för att sjunga lullybys när shitten hittar av fläkteländet. kännar man sig inte rofylld och fridefull då ja då vet jag inte vad som hjälper. han verkar som en hyvvens grabb och har säkert inget emot det.

btw ang ingenting. min äldsta son sa ngt klokt härom veckan. bland alla dessa välgörenhetsgalor frågade han varför dom inte helt enkelt beräknar kostnaden av en gala. överför pengarna omg samt de som folk med gott samvete skänker direkt till krisområdet. om det finns ngr som skänker pengar då vill säga. men det är det väl lr.... för det är väl inte så att folk skänker för att svenska artister står och howlar på tv? personligen avskyra jag allt vad galor heter. denna oändliga räcka av folk som surrar, artister som lobbar för sin senaste platta osv. självklart tycker jag att heder åt de som hedras bör men behöver det verkligen ta en hel livstid att genomlida. oh well svammel.

funderar på vilken truddelutt som ska läggas ut idag. lämpligaste vore kanske stormy weather med tanke på vädret. lr snowstorm för att dom varnar för det. men är inte taggad riktigt. nej.. tror det får bli.. bloodhound gang lr tlc.. vi ser.. lr hör..


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.