onsdag 16 december 2009

here we come a-caroling...

...among the leaves so green.

när jag var liten undrade jag alltid vilka gröna löv som menades i den sången.. med tanke på att det var en julsång. i dag är väl inte den funderingen prio 1 direkt. snarare mkt långt ner på funderationslistan.

många saker brukar passera mina tankar. dels pga att jag har mkt tid att fundera på dels pga att tankar är väldigt snabba under uppåt-skoven (bipolär). hala som små ålar brukar jag säga. en riktig snake-pite av dom. med så mycket tanker på g så är det ibland svårt att koncentrera sig på annat. samtidigt som det känns att det saknas ett filter och hjärnan blir bombarderad av ljud, intryck och ord lika intensivt som de stora planeterna när det passerar en asteroidsvärm. just nu finns det inget sådant skov. det enda som stökar nu är skov av värk, trötthet och sånt. men fortfarande väldigt mkt funderingar.

det finns vissa rutiner ändå.. för att få vis lugn och ro. skriva, blogga, läsa på nätet och espn america. japp, en sportkanal. hur kan det komma sig. egentligen är det ganska självklart. det finns energi, positiv sådan. det finns surr som jag kan stänga ute och som jag kan lyssna på. lite reklam och vem kan motstå hockey lr football. även om nu då football-season är slut och det är bowl-tider. men det är nice too.. så.. nu sitter jag med nhl på espn, kaffe i muggen och nästan jul.


nu dax för lite annat.. ngt juligt?...mja.. ngt intressant.. ja.. det vill jag väl säga.. en form av musik ivf..

all black, new zeeland, rugby.. med sin haka.. nice..


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.