söndag 27 juni 2010

love love me do...

...i know i love you.. i always be true so pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease whoe love me doo.

hur är det där med kärleken? finns det en av alla lr många av olika? är en kärlek bättre än den andra lr tredje kärleken, lr dom kanske har samma gradering fast olika? finns den stora kärleken? och om den stora kärleken kommer den bara en gång? om så är fallet, de övriga kärlekarna man snubblar över då.. är inte dom lika fina? lr älskar man aldrig igen om man förlorar sin stora kärlek? nöjer man sig bara med second best och låter livet vara?

jag funderar, människor har ju oftast mer än ett barn. kan dom bara älska ett av dom barnen. för det måste ju isf bara finnas en stora BARNkärlek lr delar man upp den där stora BARNkärleken på alla barn man har? lr nöjer man sig med att man kanske inte älskar sina barn alls men ngn gång kommer nog den stora BARNkärleken alldeles runt hörnet och det är troligen grannens snoriga osnytna skitunge. hur gör man då?

jag tänker. numera så har ju folk mer än en FAVORITmaträtt, FAVORITlåt, FAVORITresemål, osv. mångfald känns som vara the keyword här. kan det vara överförbart på den stora kärleken också. istället för att folk stirrar sig blind på jakten på den rätte/rätta så kan man ju faktiskt tillåta sig att älska ngn "annan" och därmed låta den ha en chans att bli den där stora legendariska kärleken. för i min värld känns det att en sån höglyftat titel kräver mer än ett par snygga titts och vackert leende för att erhålla diplomet. men vad vet jag, jag är ju som annars har jag hört och framsprungen ur 1960talet.. fullt med hippies och free love, vietnamkring ja ni vet.

i min enorma enfald och ja kanske LITE av min erfarenhet, så tror jag faktiskt att den stora kärleken finns det många av. för en och samma person tom. flera för mig, flera för dig, flera för grannen längre ned på gatan. det är nog mer vad vi tillåter oss att tro. våga tänka utanför boxen, att kasta ut alla jkla typer.. (nej du är inte min typ-grejen) och bara go with the flow. man kan bli överraskad. jag vet, jag blev det två gånger. även om mina kärlekar i första början har varit annorlunda val i min familj och vänners ögon. så har dom bevisat både för släkt/vänner och för mig att de var/är mina stora kärlekar. en inte längre och den andra nystartad men ändå så har dom tillfört mitt liv där jag var/är och gjort det rikare, starkare.

jag tycker om mångfald oavsett om det gäller.


här skulle tomas ledins låt det finns inget finare än kärleken.. tyvärr hittar jag inte bra klipp på den. så det blir lyrics. håll till godo..

det finns inget finare än kärleken
ingen vind är starkare än
kärleken, kärleken
det finns inget skönare än kärleken
inget vin smakar bättre än
kärleken, kärleken

när det händer, när det tänder till
då blir luften klarare
träden grönare
tiden går alldeles för fort
men om du tror att
du har fattat allt
då kommer kärlek visa dig
den gör som den vill
det är bara för dig att sakta följa med

det finns inget finare än kärleken
ingen vind är starkare än
kärleken, kärleken
det finns inget skönare än kärleken
inget vin smakar bättre än
kärleken, kärleken

när du känner, när det bränner hett
då blir regnet skönare
natten ljusare
det mesta känns så lekande lätt
men om du söker och försöker få
någon förklaring på vad som skett
det blir inte lätt
för kärleken har så många svar

det finns inget finare än kärleken
ingen vind är starkare än
kärleken, kärleken

bli inte förvånad utan njut av varje sekund

det finns inget skönare än kärleken
inget vin smakar bättre än
kärleken, kärleken
kärleken, kärleken




"fel" klipp men rätt låt


get your motor running...

...heading on to the highway...... i'm true nature child.. born to be wild..


japp.. förra veckans extremt få sovtimmar kickade igång ett skov av den bps-arten. förutsägbart med facit i hand men vad ska man göra. shit happens.. sitter nu med nada timmars sömn. har varit på benen snart i 24 hrs. närmare bestämt om 1 timme och 40 minuter. neat huh?.. lr inte.


metallica enter sandman....






åsså mina snuttefiltar

iron maiden can i play with madness. (sure can)


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.