onsdag 23 september 2009

put a ring on my finger...

....fast i mitt fall så blev det att plocka av dom. fingrarna gillar inte ringer för tillfället så då blir det att vara utan. egentligen är det inte mkt min kropp gillar nu. lakan tex. vanliga släta lakan som i min värld känns som grov säckväv att ligga på. strävt, hårt, knöligt och otroligt oskönt. min man upplever inte fullt på samma vis, naturligtvis. vilket är tur. nu är vi bara en som ligger och avskyr lakanen. funderationer fanns igår att ta mitt pick och pack och sova på soffan. det stannade där, med funderationer, är inte det största fanet av att ligga på soffa heller.

nåväl, tog en "powernap". ni vet, de andra tar för att fylla på batterier. själv kan det ju egentligen kvitta kan det tyckas men likväl är det skönt att vila musklerna. synd bara att om man vilar ca 30 minuter tar det över dubbelt så mkt tid att starta upp allt igen. musklerna är stela, lederna är stela. vissa dar är det pest OCH kolera.

musikklippet just nu blir något som alltid får mig att tänka på sol, värme, apelsiner och vila.. en av de bästa musikstyckena enligt mig. modernt och klassiskt.

concierto de aranjuez - adiago. joaquin rodrige




ett litet tillägg... det är besynnerligt vackert ute ändå.

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.