torsdag 8 april 2010

always running...

...out of time..

tiden går fort när man har roligt. tiden har varit fylld med så mkt annat. tankar och saker, människor och händelser, upplevelser och inlevelser. bäst som leder tio-i-topp var långfredagens långbord med alla älskade favoritmänniskor. sånt gillas. mer av sånt. dagen efter knackade herr trött på och sen har det stegvis blivit ja.. tröttare. kul lr ngt sånt kanske det inte är.

pillrar inte så mkt med knapparna ikväll känns det som. sängläge har den effekten. det och att rita streckgubbar i taket. (oavsett vilka de liknar) det tillsammans med navelludd är faktiskt ganska nice.

btw.. blev ifrågasatt hur sjuk jag var. personen i fråga hade svårt att förstå att jag inte var piggaste löjan. hell yes att det kan vara svårt.. vem fan har lust att sitta och grina och beklaga sig över sånt som inte förändras av klagoböner... sånt skit sparas till man är ensam.. lr kräks över familjen. well whatever.. nu är det dags att bara sova..

ojeez.. nytt p.s.. jag var och såg alice in wonderland.. jag bara ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR tim och hans gäng.. vill ha.. allt.. jag vill oxå ha en fantasivärld.. men hey.. jag gör ju det redan... måste vara dom små rosa .. ;-)




john mayer who says.. the best.. for now..


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.