torsdag 17 september 2009

Dont get mad ....

just get even.

det finns mkt i tidningar och nyheter som jag blir ordentligt pissed över. tro mig, det är stadigt återkommande och ämnet är oftast ren skär idioti och korttänkande av olika sorter. jag skriver väldigt sällan om det. det vändras hemma bland familj, vänner, släkt och bekanta. men nu är jag så in i vanvettigt förbannad så jag var tvungen att lugna mig ordentligt innan jag överhuvudtaget loggade in på bloggen.

here's the story. en av mina svärfädrer bor uppe i vackra örträsk. som jag ser det en av de absolut finaste ställena i västerbotten. skog, berg, älv och sjö. sommar som vinter är det vackert där och en plats jag önskar vi hade större möjlighet att besöka. gubben bor ovanför sjön och från köksfönstret ser man när över örträsksjön. och på en riktigt vacker sommardag ser man hembygdsgården som ligger på andra sidan sjön som en pärla på den utskjutande udden. björkar inramar gårdar och lagård och ser precis ut som svensk sommar ska göra.

nackdelen med gubbens hus är att den ligger i böjen på vägen från lycksele. i en lätt nedförsbacke. inte många grader men märkbara när man ska upp till affärn. men å andra sidan har böjen legat där sen adam var länsman och gubbens hus långt före det fanns 110 skyltar ute på vägarna. och ändå.. trots detta så lyckas timmerbilar och annat dylikt som far omkring på örträskvägen inte komma ihåg detta. böj och gård. sakta ner, vara varsam, undvika hus. manöveringsområdet från väg till hus är mycket litet. uppfarten påminner ibland om inte mer än en parkeringsficka på långvägen. så tippar man där.. ja då tippar man över hela gårdsplan och hus med ett enda kast om man säger så.

och så..till min ilska. när jag klicka upp nätbilagan av vk så vad ser jag. jo en stor svart rubrik om en timmerbil som vält oppa gårn i örträsk. gubben blev instängd och jag tackar gud att han inte kom till skada. men förbannad är jag, ordentligt pissed och funderar vem i h-veta jag ska skälla på för att få folk att fatta vad som kunde ha hänt. hur långt ska det gå innan idioterna (chaufförerna) LÄR sig att köra med vett och inte mot klockan. för nästa gång så kanske han inte sitter i rummet med tv:n på och löser korsord. då kanske han sitter ute eller just kommen med bilen. jag hoppas att det inte blir ngn nästa gång.

nej det blir inget musikklipp just nu. för förbannad, för arg och jäkligt irriterad.

www.vk.se/Article.jsp?article=302267

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.