onsdag 5 november 2008

ring ring bara du slog en signal...


.....när ngn slår en signal till vårt hus skulle man kunna tro att folk slogs om luren. men icket.. inte hos oss.. snarare så kastas luren mellan familjemedlemmarna som en het potatis i hopp om att människan som ringer ska ge upp. försäljare brukare ge sig efter typ 3 signaler, kompisen vid kanske 4.. men vissa..dom ger sig aldrig. sagt åt mannen att skaffa kanske en telefonsvarare som tar redan efter ja.. typ en signal. men han är inte riktigt med på det än.. men snart så. ska lämna honom ensam hemma med luren ngr dagar så får han se vad olämpligt det är med ringande lurar.

själv är jag telefonskadad så tillvida att jag redan vid 10-års ålder fick svara artigt i telefon hemma-på-min-gata-i-stan. modern var frissa och hade salongen hemmavid. gissa om det ringde hemma hos oss. *suck*. sen gick jag vidare till att sitta med luren i örat hela mitt yrkesliv. att svara artigt även när man är stressad och skitförbannad är verkligen en talang ska jag säga. tvivla icke om detta. numera så pratar jag så lite som möjligt. korta informativa samtal är bäst. ev längre kan ske med bästa vännen men det är det enda också. nej.. telefoner är ett nödvändigt ont.

men nu.. true blood.. åter igen.. *oooaahaooo*

just another day...


....du vet.. en sån där som man både kan ha och inte ha. idag finns det inte mkt att skriva fast ändå. en hel del skulle kunna skrivas om. usa-valet, historiskt och allt. g-varemannens sinnesundersökning. att nedräkningen börjat för julhandeln osv.. men idag har jag varken lust lr ork att komma på ngt roligt, vitsigt lr klokt att säga. hell no.. jag har bara lust att låta tiden gå fram till mitt nya favoritprogram börjar, true blood. ja jag vet.. vampyrer och annat skit.. men jag kan faktiskt inte rå för det.. jag är fascinerad.. *ler lite*

så.. fram till blodsugarstunden så.. blir det att lyssna på musik, gå bärsärkargång på mannens dator, inse att fan så bra jag är i 500 och att livet är så mkt bättre när jag inte har värk. *ler lite*

over and out ..... dont let the bedbug bite you... *ooaahoohaa*

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.