lördag 3 januari 2009

i'm going to the loo

...you can come too....

lr ngt sånt.. för det var så min dag började. ja inte ordagrant då men fasiken så bildligt. en mardröm knuffade mig brutalt in i klämfredagen. en mardröm om bakåtmanövrande mänskliga biprodukter som överflödade mitt badrum. dvs skiten kom åter.. tur att det bara var en mardröm. men dock.. mina dagar har börjat bättre.

inte fasen blev det bättre för att jag steg upp heller. ryggontet som jävlas med mig ordentligt hade.. som jag befarat INTE ansett sig vara klar med mig riktigt än. och halsont/värk/hesheten lyste inte alls med sin frånvaro utan stod mig bi i även denna stund. så.. haltande kacklade hes tog jag mig ner till de andra levande. efter 10 minuter i mitt sällskap så önskade dom nog sig döda..lr åtminstone jag då. denna morgon var jag mer än eldsprutande ättiksdrypande gammal drake än en nyvaken törnrosa/snövit. jag skyller på drömmen, ryggen, halsen, flunsan, värken samt den gamla hederliga hin håle själv.

nåväl..stillades dock lite men blev lite men ytterst lite irriterad efter att läst en artikel i lokaltidningen att en ny musikkanal skulle börja.. "rockklassiker".. en kanal som riktar in sig mot män då uppemot 85% av deras lyssnare är män.. tänka sig.. där ser man. jag blir alltid så där vanvettigt förvirrad när jag läser sånt där. för jag har så svårt att placera in mig i speciella fack. för jag ser på mig själv.

jag är inte svartklädd och gillar skinn.
har inga piercing utan bara en stackars liten tagg från barna hedenhös.
jag kan nog kallas ngt feminin.
och ändå.. ja ändå..
så..
har jag så svårt för romantiska filmer
snyftare
kärleksromaner
ballader .. oavsett form de kommer i .. i princip då
smörsånger
gråter väldigt sällan till filmer
har skitkass humor. min familj vill definiera den som totalt bortoperarad
jag är så där bedrövligt rakt på sak.. och inga problem med konflikter.

så.. då funderar jag. jag har bröst och fött barn.. alltså tydligen inte man. så var är min radiokanal då? ja du vet .. den där som spelar härligt hård musik för såna som jag (läs ovanstående kriterier). black sabbath, iron maiden, judas priest, saxon, accept, zakk wylde, rammstein und so weiter und so weiter... var är den kanalen.. den som riktar sig mot min målgrupp. alltså.. vi med bra musiksmak.. ;-)

nope.. generaliseringar är inte för mig. tydligen. för jag är varken bu lr bä. fågel, fisk lr mittemellan. och enligt vad jag förstått inte riktigt kvinna men inte heller riktigt man. snacka om att dagen har varit si och så.

well.. the moon is high och timmen är sen.. dags att nanna

om jag lyssnar på rockklassiker????.. naturligtvis... *ler*.. för även med den mest kassa låten av scorpions, dio lr dire straits så tolererar jag dom fasiken så mkt lättare än allt annat skit man blir matad med på de andra kanalerna.... *skratt*

jag citerar ian dury

"sex and drugs and rock'nroll"..

rock on!

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.