torsdag 23 april 2009

.... and btw..

...har hittat ngt nytt att lyssna på.. allt tack vare mannen i huset.. nice huh?..

raubtier från haparanda.. låter skumt i know.. men fasiken.. så nice.. nästan som rammsteinhaparandamål/dialekt.. ngt.. *ler*.. supernice..


u simply the best...

....finns många som det passar in på men få som jag anser det gälla för.

en är kvinna vi såg röja på globen i söndags. snacka om krut i den dunken.. ok.. tina turner är lite äldre.. heders åt henne.. visst blir man lätt impad när hon rockar loss "trots" sin höga ålder ( har ju min egen mor i åtanke.. inget rockande där inte).. men det som slår mig mest är faktiskt vilken fantastisk entertainer hon är.. rutin visst.. vem får inte det efter 50 år.. nog vet hon att använda resurser.. helt klart.. återigen.. åren ger en kunskap som sagt. men hörrni.. vilken pipa damen har... vilka moves.. vilken känsla.. glädje. och vid ett tillfälle ser jag hur hon verkar vara fullt medveten om sin sexuella del av sin kropp/själ/sinne. fasen också.. let that be me when im 70.. *ler* nej.. djupt imponerad över en stor artister.. rocking bluesig.. sexig..

en annan kvinna är min absolut bästa vän. första gången jag träffade henne var efter min sista barnledighet. hade hört talas om henne.. mkt pga min dåvarande man som hade delat gård med henne när de var små. när jag väl träffade henne irl så var det kärlek vid första ögonkastet. och än i dag är hon den som förutom familj är den som betyder mest för mig. hennes stöd och närvaro har lindrat många stunder för mig. hon är på många punkter min totala motsats men samtidigt så delar vi så mkt med varandra.

den tredje kvinnan är faktiskt min dotter. och inte för att lämna ut henne allt för mkt på min blogg.. (krav/önskemål från henne/barnen) så vill jag bara säga att jag är mkt stolt att vara hennes mor. hon kommer att gå in i vuxen livet som en stark och medveten ung kvinna. och jag är glad att få vara en del av hennes resa genom livet.

så.. tre starka kvinnor väl värda att beundras.. tre fantastiska människor alla på sitt vis. tre kvinnor som är galna tokig och samtidigt väldigt ödmjuka. kan det finnas ngt bättre då än att ha få delat en upplevelse tillsammans, vilket vi gjorde i söndags då tina turner beträdde scenen i globen.

ser den dagen som en ren hyllning till överlevare av alla slag.


kräkpåse....pain for pleasure

....ska nu användas.. varning finns på att det är ett jäkla gnällande.. så.. nu varnat..

har en härlig period (sarkasm).. trött som en gnu, värk som satan men samtidigt speedad som få. upplever mig själv som en levande paradox som vandrar omkring och å ena sidan känner kroppen vilja sova och dö, medan hjärnan är så trimmad så det skulle kunna knäcka vilka mästare som helst i klokhet.

det är så bisarrt att uppleva det. att ligga och försöka sova. kroppens fibrer som skriker efter sömn men en hjärna som klurar och funderar. tänker, vrider vänder och kräver stimulans. matar fanskapet med artiklar, nyheter, bloggar. ord och bilder blandas som ett kaleidoskop. samtidigt så gråter hela kroppen för att bara få vila. nog sjutton är det åt hvete när det händer.

nåväl.. nog om detta.. nu.. ska det talas om ngt så trevligare.. se nästa blogg... (vill inte blanda ihop två olika stadier)..



you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.