lördag 7 maj 2011

day by day...

....dagen har varit bra.. lr ja.. godtagbar. jag har inte gråtit sen i morse, då jag bråkade med sängkläder och varken fingrar lr handleder ville. musklerna i armar och rygg vägrade lyda alls. då grät jag, av ilska, frustration och av smärta.

men sen dess har jag inte gråtit idag, lagat mat har jag lyckats med samt göra istea. mkt musik har jag lyssnat på, idag shinedown. kaffefrämmande har vi haft.. mkt trevligt.

idag har varit en bra dag.. lr ja.. jag har bara varit extremt arg en gång idag.. orken tröt och alla helvetes demoner kom rusande upp ur mörkaste gömmer och jag bara såg rött. lusten att slänga ut ngt genom fönstret lr krossa i väggen är aldrig så nära som när frustrationslusten att "döda" slår till.

idag har varit en bra dag.. jag har bara gråtit en gång, varit helvetiskt arg en gång. däremot har jag skrattat ett antal ggr, njutit nästan hela tiden med musiken, kramat och pussas, jag har lyckats laga middag, jag har lyckats nästan orka äta middag, jag har gjort tjinuskisås, jag vet inte om jag orkar äta den, jag har bäddat sängen idag, jag har duschat, jag har orka skriva blogg, och jag har orkat prata i telefon, jag har orkat ta emot kaffegäster och jag orkar vara påklädd samt sitta nere hos dom andra.

ja i dag har varit en bra dag. men fortfarande ett set av fotspår i sanden.

if i drown 2nite bring me back to life... the only thing i still believe in is U


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.