lördag 24 januari 2009

to see or not to see....

....det är frågan..

efter gårdagens fantastiska framgång vad gäller tv-framträdande så tog vi det säkra framför det osäkra. japp, vi hyrde en film. ett projekt som inte brukar vara det lättaste i vår familj då. nu var vi visserligen endast tre stycken som skulle närvara under denna filmsession.. men dock.. tre starka viljor. samt.. inte att förglömma.. att det flesta filmer redan är avverkade .. (ja det bra då vill säga) och de man verkligen VILL se inte ännu kommit ut på dvd.

nåväl, färden gick över bron till statoilmacken. i bilen fällde mannen en kommentar som eventuellt kunde komma sig att utvecklas till ett säkert faktum. "det skulle inte förvåna mig det minsta att nu när vi ska hyra film för att få ngt att se, ja då är det hur mkt bra som helst dom slänger upp i rutan". och minsann, vem kunde ana att han fick rätt. jag skulle varit snabbare att spotta över axeln osv.

väl hemkommen som kollades de upp ifall mannen hade haft rätt i sin förutsägelse. japp, helt korrekt av honom.. denna lördagskväll.. tro mig.. så var det ett antal.. närmare bestämt 5 filmer som föll oss alla tre på läppen. *skratt*.. det är fasiken inte sant. så kan det gå. undrar om man ska ta och prova det med lönechecken också. mannen får säga: "det skulle inte förvåna mig det minsta om inte jag fick tre månaders lön den här gången. vilka jag dessutom för behålla". drömma kan man ju alltid få göra.. *skratt*

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.