tisdag 22 september 2009

what goes up...

...must come down. kunde inte sagt det bättre själv.. dagen som började om än i uppfarslut pga av värk tog sig en bit uppåt. diverse hushållsgöromål gjordes med rent nöje bara för att jag kunde.. och orkade. plus i sidan för mig. värre vart det efter lunchtimmen. och det som kunde eventuellt avhjälpt det lite (rammsteins musikdvd) var på utflykt i stan. i bilen närmare bestämt.

det blev att lägga omkull mig, sova en stund för att orka med middagen. så.. stunden status är som följer. ingen lust på ngt i matväg. inte så mkt som smakar. det fenomenet gör det lite svårt att laga mat. värk börjar smyga på snabbare. nu är det mer halvspringer än småtassande. det som jag trodde skulle bli en längre periodvila visar sig nu mer bli ett kort avblås i matchen.

nu kallar rammstein. adiou goodbye you fair spanish ladies.. im off to see the wizard...

ich will....

...så tog första hälften av föreställningen slut.. intermission med liten lunch typ dryck. ska bädda ner mig och slänga igång rammstein. kan behöva lite energi och detta kan grabbarna från tyskland leverera i massor.





Ich will, ich will dass ihr mich versteht!

morning has broken....

.....och känner mig lite sönderbruten själv. efter att ha legat ett bra tag för att starta upp gammharken så gled fötterna äntligen över sängkanten, ner på golvet. med hasande steg nedsteg jag från övervåningen till resten av de levande döda. vissa rutiner finns även om de ser annorlunda ut. och en av dom är att läsa tidningen, numera för det mesta i nätbilaga då fingrarna inte är så där vanvettigt duktig på att bläddra längre. därmed öppnas och loggas det in på andra sidor, bla facebook. en sån här morgon, då det mesta känns gammalt så välkomnades jag av ett inlägg av en av en gammal arbetskamrat (det lät lite kommunistiskt det där...nåväl) han hade gjort följande inlägg.. (koppat utan tillstånd sorry):


Livet ska INTE vara en resa mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp... utan snarare en sladdning in från sidan, med chokladkakan i en hand och vinflarran i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker WOHOOO.... vicken jävla åktur.


en mkt bra definition.. nu.... frukost.. mer nyheter.. och.. ett musikklipp..




you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.