torsdag 11 december 2008

bah humbug....

....lr inte..?....

i hela mitt liv har jag älskat julen. och nej det har inte mkt med klappar att göra. och inte ens de röda och glittrande julsakerna. julgranar, knäck och julkorv kan jag nog vara utan. det som jag älskar med julen är den varma känslan av värme, kärlek och förväntan att få ngra dagar lediga tillsammans. familjen. vännerna. barnen. föräldrar och syskon. gamla mostrar och fastrar. pigga farbröder och morbröder. alla de som finns hos en och som bildar FAMILJ.

så med spänd förväntar går jag och väntar på de magiska orden. from all of us to all of you... we wish you a merry christmas..

men de ord som slår ännu högre är..

och det hände sig vid den tiden. att när quirinius var ståthållare i syrien utgick ett påbud från kejsar augustus att alla skulle skattskrivas.. och då josef var av davids hus så reste han och hans trolovande, maria, som var havande till bethelhem för att låta skattskriva sig.

10 down and 14 to go.. ;-)

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.