måndag 13 april 2009

och solen skiner på liten stuga

....lång helg med många dagar.. fyllda av mat, fika, kaffe, kakor, ost dricka, återigen kaffe. som krona på verket.. trevligt sällskap. familj, släkt, när och mkt kära vänner. spridda över en ålderskarta från sena tonår och till pensionär. surr, prat, diskussioner, sång.. och i allt det en dimma som lägrade över huset..blandat med lite snäv blåst och lätt regn. precis som en vår är uppe vid umeå kusten.

värken hade den behagliga gracen att hålla sig på avstånd. lite knek i vissa fingerleder men inget som däckat mig. faktiskt en härlig känsla att få krypa till sängs efter en lång varm dag i kök och få känna riktig värk. värk i fötter och vader. och en trötthet som kommer sig av aktivitet och inte av sjukdom. det är supernice. mer av det. *ler lite trött*

igår kväll fick jag dom första känningarna i vissa leder och muskler att risk skulle finnas att värken var på väg tillbaka. nåväl shit happens som det sägs. men hindrar inte att jag blir jäkligt förbannad. morgonen började med ett antal turer ner till damrummet. vilket tar sin tid med tanke på att gammkroppen definitivt inte tänkt sig stiga upp de närmsta timmarna. att man ska vara så segstartad.

men det finns positiva saker också. ledig vecka med alla hemma.. det är trevligt. umgås med varandra surra och bara vara. även då om både man och barn har planer för veckan att var nyttig. sen bär det iväg till stockholm för att njuta av miss tina turner. en roadtrip med bästa vännen och dottern. verkligen ngt att se fram emot. två galningar med en sjukling. kan ju faktiskt bli hur spännande som helst.. *skratt*.

nåväl.. dax att vila..

btw.. NU skiner minsann solen. som skulle granted oss i lördags sina ljuva strålar.. *skratt*

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.