måndag 28 september 2009

säng säng säng sova sova...

...ungefär så är det idag.

gårdagens smörgåstårta smaker idag med. med få aktiva smaklökar lr lökar smått halvt medvetslösa så är smörgåstårta en av få saker jag faktiskt känner smaken av... jeeej för mig.. man fan så trist i det långa loppet.

förutom smörgåstårta igår, så blev det att softa i soffan med katter hund och gubbe för att se film. inte vilken film som helst heller, utan en med mannens favorit, sandra bullock. det ni, snacka om konkurrens. är det ngt familjen är fullständigt överens om, är det att jag saknar humor. så till den milda grad så att när jag skrattar åt ngt noteras det i almanackan och görs till officiell flaggdag i vårt hus. igår blev en sån dag. kändes trevligt att både fått känna smaken av mat OCH att få ha skrattat på en och samma dag. bättre avslutning och avrundning på helgen kunde jag inte ha fått. det tackar jag för.

den här dagen däremot började som vanligt. stapplar på som vanligt. därmed orkar jag inte orda om det just nu. ger en lite bitter eftersmak.

for no particular reason just becouse i like mr tim mcgraw.


you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.