måndag 1 mars 2010

det är över nu....

...kommer ihåg alla dagar med sport.....

så var detta OS över det med. lagt till handlingarna även om jag är övertygade att pojkarna i rött från canada fortfarande firar.. samt finland. usa såg inte ut att ha firarfester i tankarna i går. vilket är fullständigt förståeligt. man spelar inte för att få silver man spelar för guld. man spelar alltid för att vinna.

funderar när abstinensen ska sätta in. även om jag inte ser ALL sport. varken skidor, skidskytte, alpint, rodel osv. så är det ändå känslan av gemenskap, av nationalkänsla, att vi ALLA håller på samma lag när sverige går upp mot ngn annan nation. vi blir alla du med varandra och vårt blå-gula hjärta slår alla i samma takt. vinnartakt. vi ska ta guld. dom skidar, skjuter och slår, vi hejar. nu börjar man fundera på nästa OS. var skulle den hållas. vilka ska spela i tre kronor. vilka håller för att skida ett OS till. kommer lag norberg att delta. hur kommer herrarnas curling att ha utvecklats..osv osv osv. OCH DET ÄR FYRA ÅR DIT...

nåväl.. det kommer att läggas till handlingarna som sagt.. det kommer att försvinna i minnens ljus och tas fram, poleras upp och njutas av en gång till. men i dagsläget är det nada. inget. zipp zilch. its over and done with. och det är 2 veckor kvar till första formel 1 racet. vilket, när jag tänker efter inte är allt för lång bort.

godbye my friends is hard to die..we had joy we had fun we had seasons in the sun....

you hear what i say?

the best part of us slowly dies if no one really believes they exist. what remains is just shadows of memories and the cold ashes of trust and beliefs.

hell isnt a pit full of demons
poking your flesh with a stick
its an endless dinnerparty with
all the people you just cant stand
and really hate.